Het einde van het schooljaar nadert, en daarmee ook het moment om je waardering te tonen aan die speciale persoon die een grote rol heeft gespeeld in het leven van je kind: de lieve juf. Een afscheidscadeau voor de juf is niet alleen een erg leuk aandenken, maar ook een symbolisch gebaar om dankbaarheid en respect te tonen voor haar toewijding en harde werk gedurende het hele schooljaar.

Onderstaand zetten we verschillende cadeaus op een rijtje waar elke super juf blij mee zou zijn. Zo weet je zeker dat je een mooi afscheidscadeau vindt!

1. Gepersonaliseerde mok of theeglas

Ons favoriete afscheidscadeau voor de juf is een gepersonaliseerde mok of theeglas is een klassiek, maar altijd welkom juffen cadeau. Kies voor een ontwerp met de naam van de juf, een leuke boodschap, of een foto van de klas. Vul de mok met haar favoriete thee of koffie en voeg eventueel wat chocolaatjes toe. Op deze manier zal de juf niet alleen van het cadeau gebruikmaken, maar er ook nog langdurig van kunnen genieten!

mok voor juffrouw

2. Notitieboekje

Een notitieboekje is een handig cadeau waar de liefste juf van alles in kan opschrijven. Aangezien notitieboekjes een onmisbaar hulpmiddel zijn voor elke leerkracht, is het zeker dat dit cadeau veelvuldig en met plezier gebruikt zal worden. Kies er een met een mooie cover of personaliseer het met een foto van de klas. Een simpele ‘bedankt juf’ op de eerste pagina maakt het een extra leuk cadeautje.

3. Gepersonaliseerde drinkfles

Een gepersonaliseerde drinkfles is niet alleen een leuk cadeau, maar ook praktisch. Elke juf of meester moet namelijk drinken! Laat de naam van de juf graveren of kies voor een kleur die bij haar past. Vul de fles vervolgens met haar favoriete drankje, of voeg wat gezonde snacks toe voor een echt gepersonaliseerd afscheidscadeau. Een leuk cadeau dat haar herinnert aan de zorg voor zichzelf tijdens het hectische schoolleven!

4. Pakketje lekkers

Een pakketje lekkers is altijd een leuk afscheidscadeau voor een juf of meester. Stel een pakketje samen met haar favoriete snacks, thee, chocolaatjes of zelf gebakken lekkernijen. Plaats het in een vrolijke doos en voeg een bedankkaartje toe voor het leuke schooljaar. Een origineel juffen cadeau dat haar laat weten dat je haar inzet waardeert, welke juf houdt er nu niet van?

5. Gepersonaliseerde pen

Een gepersonaliseerde pen is een handig en origineel afscheidscadeau voor de juf. Ze kan hiermee in de toekomst haar aantekeningen maken en heeft een blijvende herinnering aan het afgelopen schooljaar. Kies een pen van goede kwaliteit en maak deze uniek met de naam van de juf of een speciale boodschap zoals ‘bedankt juf!’. Wil je er nog een klein cadeautje bij geven? Overweeg dan een leuk etui of penhouder toe te voegen!

6. Sleutelhanger

Een sleutelhanger met een leuk ontwerp of een foto van de klas is niet alleen een persoonlijk cadeau, maar ook een leuke herinnering. Telkens wanneer de liefste juf haar sleutels pakt, brengt de sleutelhanger de speciale band met haar leerlingen in gedachten. Het maakt het alledaagse moment van sleutels pakken een beetje specialer en geeft haar de kans om te glimlachen bij de gedachte aan het fijne schooljaar!

7. Gepersonaliseerde muismat

Een gepersonaliseerde muismat is een origineel juffen cadeau dat net dat beetje extra stijl aan de lerares haar werkplek geeft. Kies een ontwerp dat bij haar past en laat haar weten dat ze speciaal is. Het is een leuk bedankje dat haar dagelijkse werkzaamheden wat opfleurt en haar eraan herinnert dat ze gewaardeerd wordt.

mok voor juffrouw

8. Canvas tas

Ook een canvas tas is een leuk en doordacht afscheidscadeau voor de juf na een fijn schooljaar. Je kunt de tas vullen met wat snacks of andere kleine cadeautjes om het persoonlijk te maken. De tas kan vervolgens gebruikt worden om mee naar school te nemen het opkomende schooljaar! Een praktisch cadeau dus!

Weet jij nog een origineel bedankje voor de juf?

Heb jij nou een super origineel en leuk cadeau gegeven aan de juffrouw die nog niet in onze lijst met ideeën staat? Laat het ons weten zodat we deze erbij kunnen zetten. We helpen graag andere leraressen in het zonnetje te zetten namelijk!

Veelgestelde vragen

Wat is het leukste afscheidscadeau voor een juf of meester?

De leukste cadeautjes zijn de gepersonaliseerde cadeaus. Zoek een cadeautje of voeg een kaartje toe waar bedankt meester/juf op staat!

Wat is een leuk moment voor een juf of meester bedanken?

Afscheid aan het einde van het schooljaar, juffendag, meesterdag, of zelfs op hun verjaardag zijn leuke momenten waar een klein bedankje altijd welkom is.

Laat een comment achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}