Annemiek van Vleuten is geboren op 8 oktober 1982 in het kleine plaatsje Vleuten in Nederland. Ze is een bekende wielrenster die veel prijzen heeft gewonnen. Annemiek heeft grote races gewonnen, zoals de Giro Donne en de Tour de France Femmes. Ze heeft ook goud gewonnen op de Olympische Spelen en is wereldkampioen geweest.

Topsporter Annemiek

Annemiek van Vleuten is vooral bekend door haar wielercarrière. Ze heeft veel belangrijke wedstrijden gewonnen en staat bekend om haar sterke wil en doorzettingsvermogen. Vooral haar terugkeer na een ernstig ongeluk tijdens de Olympische Spelen in 2016, waarbij ze zware blessures opliep maar snel weer begon met winnen, heeft veel indruk gemaakt​.

Waar of niet: is Annemiek van Vleuten zwanger?

Het is niet bevestigd dat Annemiek van Vleuten zwanger zou zijn. Als zoiets belangrijks zou spelen, zou dat waarschijnlijk wel in het nieuws komen. Het is overigens niet gek dat de voormalige topprof geen baby op komst heeft. De afgelopen jaren stond het leven van Annemiek volledig in eht teken van haar wielrencarrière.

Heeft Annemiek van Vleuten al kinderen?

Annemiek van Vleuten laat zien hoe belangrijk doorzettingsvermogen en passie zijn. Ze heeft veel bereikt in haar sport en inspireert veel mensen, zowel binnen als buiten het wielrennen. Ook al is ze gestopt met professioneel wielrennen, haar verhalen en overwinningen zullen nog lang herinnerd worden.

Andere BN’ers met een mogelijke baby op komst:

Laat een comment achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}