In het voorjaar zijn we weer compleet. Vroeger was het weer een aantrekkelijk voorjaar. Dus nu we veel naar huis gaan, is onze tuin een van de beste locaties waar we kunnen kamperen. De meesten van ons hebben om die reden de tuin een grondige opknapbeurt aangeboden, zodat deze er nu weer schitterend uitziet. De zorg is nu natuurlijk precies hoe je ervoor zorgt dat het bovendien aantrekkelijk blijft. Parasieten zijn een van de dingen die uw tuin weer ontoereikend kunnen maken. Insectenbeheersing is dan ook een essentieel aspect en ook daar willen we niet allerlei ecologisch onvriendelijke gifstoffen voor gebruiken. Nematoden kunnen voor veel parasieten worden gebruikt. Een larve-variëteit. Op deze blogsite zullen we je zeker veel meer vertellen over hoe het precies werkt. Eveneens kijken we kort naar nog een kever, met name de bloedluis bij hennen. Lees snel verder!

Hoe werkt het

De nematoden of larven zijn erg klein. Dus je schaft ze in respectabele aantallen aan om ervoor te zorgen dat het succesvol zal werken. De larven leven in de grond en zoeken ook daar hun doelwit. Een van die prooien kan naaktslakken zijn die erg gevaarlijk kunnen zijn voor uw tuin. Nog een is de. Toch zijn er ook aaltjes die kunnen worden gebruikt ten opzichte van de buxusrups of de eikenprocessierups. In principe kunnen ze zeer gunstig zijn tegen alle soorten insecten waarmee we op verschillende manieren kunnen omgaan. Hoe het precies werkt, is dat je de nematoden koopt. Over het algemeen koop je deze in een verpakking die slechts 12 miljoen kan bevatten. Dat is eigenlijk niet teveel, aangezien je al 500.000 per m2 nodig hebt. De nematoden zoeken daarna de grond op zoek naar hun doelwit en gaan het binnen. Bij dit slachtoffer laten ze ziektekiemen achter die aanwezig zijn in de darmkanalen van het getroffen doelwit. Hierdoor schakelt het doel zichzelf als het ware uit. Hij stopt eerst met consumeren, waarna het op een gegeven moment ook sterft en daardoor niet meer onveilig is.

Bloedmijtkippen

Het grappige is dat je deze aaltjes alleen online kunt krijgen. Toch kunnen roofzuchtige termieten ook online worden besteld. U ontvangt deze in een unieke productverpakking. Het is slim om ze snel te gaan gebruiken. Meestal kunnen ze gedurende een zeer lange tijd niet worden onderhouden. Mocht je ze toch langer moeten bewaren, dan is het belangrijk om ze op een koele plaats te bewaren. Bloedluis bij hennen is een gedoe en ook hier wilt u zo snel mogelijk vanaf. Bloedmijten leven voornamelijk 's nachts, je ziet ze de hele dag amper. Mijten, of bloedluizen, eten het bloed van kippen en vermenigvuldigen zich ook zeer snel. Deze insecten worden bovendien specifiek actief in het voorjaar. Je herkent de rode mijt in kompressen aan de rode kleur. Als u dit opmerkt, wordt u aangeraden onmiddellijk roofzuchtige termieten te gebruiken.

Ik zou willen dat de ideeën over nematoden en ook kompressen van rode mijten je echt hebben geholpen. Het allerbeste om het te bestrijden en ook constant met iemand te praten die erachter komt als u zich zorgen maakt. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u zo goed mogelijk met bugs kunt omgaan, zodat u weer kunt genieten van de weersomstandigheden in de lente.

Laat een comment achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}