Als mama ben je natuurlijk continu in de weer om jouw kinderen naar school te brengen, naar het werk te crossen en naar de bso te gaan. Als je constant van hot naar her aan het vliegen bent, is een comfortabele outfit een must. Zo kun je bijvoorbeeld een comfortabel broekpak dragen. Waarom dat zo comfortabel is, zetten we hieronder voor je op een rij.

Het comfort van een broekpak

Een broekpak is tegenwoordig helemaal trendy. Een broekpak is namelijk een broek met een bijpassend bovenstuk, zoals een jasje of een mooie blouse. Dit bovenstuk is vaak in dezelfde kleur of dezelfde print. Een broekpak dames is, naast dat het enorm hip is, ook erg comfortabel. Het is hierbij wel goed om te kijken naar het materiaal van het broekpak. Een comfortabel materiaal is bijvoorbeeld polyester of elastine. Dit materiaal rekt lekker mee, is luchtig en zit gewoon erg prettig. Dit is natuurlijk precies wat je nodig hebt als moeder zijnde! Zo loop je in de broekpakken van Studio Lienne over straat als hippe moeder, maar draag je tegelijkertijd ook nog eens een heerlijk zittende outfit. Win-win!

Zo draag je een broekpak

Een broekpak is dus een echte must have om in jouw kledingkast te hebben. Een broekpak kun je overigens ook nog eens heel leuk dragen. Een aantal manieren hoe je een broekpak kunt combineren, staat hieronder voor je opgesomd.

Een broekpak kun je gelukkig met allerlei schoenen combineren. Of het nou gaat om sneakers, een leuke laars of een sandaal of slipper voor in de zomer: het staat allemaal mooi. Kies daarom vooral voor een schoen die fijn zit, zoals jouw favoriete sneaker. Vooral een sneaker met een hoge zool kan leuk staan, omdat de broeken van een broekpak vaak wat wijder en losser zitten. Met een sneaker met een hoge zool komt de broek daardoor net iets mooier uit.

Zorg er ook voor dat je een fijne top onder het broekpak draagt. Als het gaat om een broekpak met een blouse, hoef je hier niet over na te denken. Dan heb je al een mooi bijpassend bovenstuk. Maar als je een broekpak draagt met een blazer, moet je natuurlijk ook een mooie top eronder dragen. Ook hierbij kun je kiezen voor een comfortabele top, zoals een top van polyester. Om er ook nog eens stylish bij te lopen, kun je kiezen voor een top in een effen kleur die goed bij het pak past.

Sieraden kunnen ook een goede manier zijn om de finishing touch te geven aan jouw outfit. Denk bijvoorbeeld aan een sierlijke ketting, of een opvallende armband. Je kunt ook zelfs accessoires in jouw haar dragen, zoals een haarband. Ook is het leuk om een persoonlijk sieraad te dragen, bijvoorbeeld een sieraad dat je hebt gekregen van jouw kinderen.

Ook voor aanstaande mama’s

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! De zwangerschap is een periode waarin jouw lichaam veel verandert. Zo gaat de buik natuurlijk groeien en het is fijn als je hiervoor ook een aantal outfits in de kast hebt hangen die zwangerschap-proof zijn.

Gelukkig kan het broekpak ook een geschikte outfit zijn voor aanstaande mama’s die zwanger zijn. Zo zijn er veel broekpakken die kunnen meerekken of die zijn gemaakt van een flexibele stof. Bovendien kun je broekpakken natuurlijk eindeloos combineren: je kunt natuurlijk ook eens afwisselen door de broek en het bovenstuk los van elkaar te dragen. Zo kun je optimaal profiteren van het broekpak en van de eindeloze combinaties. Bovendien loop je er zo ook nog eens hip bij!

Er zijn ook veel andere items die je kunt dragen als je zwanger bent. Denk bijvoorbeeld aan een wijde pantalon, of een aansluitende jurk waar jouw buik mooi in uitkomt.

Laat een comment achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}