Domien Verschuuren heeft absoluut geen hoge pet op van Edsilia Rombley. De radiomaker van Qmusic kan zijn afschuw nauwelijks verbergen en bestempelt de zangeres als ronduit onbeleefd. “Ze is zó onbeschoft!”

Ondanks dat Edsilia Rombley bekendstaat als een van de minst aanstootgevende bekende Nederlanders, heeft ze het bloed onder de nagels van Domien Verschuuren vandaan gehaald. De Qmusic-dj, een ware ster in de radiowereld, kon zijn ergernis niet opzijzetten nadat hij bij een recente prijsuitreiking door Edsilia werd bekritiseerd. Hij was in de running voor een radioprijs die zij mocht uitreiken, maar volgens hem deed ze dit op een teleurstellend lauwe manier.

Tijd voor wraak

Edsilia, vaak omschreven als een levendige prater, liet tijdens het RadioRing-gala haar ware aard zien. Ze had voor elke genomineerde iets voorbereid, inclusief een sneer naar Domien. Ze herinnerde iedereen eraan hoe Domien drie jaar terug haar bijna van het Songfestival podium had verstoten met een actie die riekt naar verraad.

Domien’s kritiek destijds? Hij vond dat Edsilia, na zijdelings contact met Duncan Laurence die later positief testte op het coronavirus, ongeschikt was om die avond het festival te presenteren. Deze scherpe aanval van Domien zag Edsilia als de perfecte aanleiding voor een scherp weerwoord tijdens het gala, een sneer die ze niet kon laten liggen.

‘Ontzettend onbeschoft!’

Tijdens het evenement maakte Edsilia een opmerking over het incident, wat Domien razend maakte. Hij verwachtte lof, maar kreeg in plaats daarvan subtiele kritiek. “Ik vond Edsilia Rombley ongelofelijk onbeschoft,” deelde Domien mee in de Man-Mannen-podcast. Zijn verwachting was duidelijk: geëerd worden, niet bekritiseerd.

Domien vervolgt dat Edsilia’s toespraak onsamenhangend en warrig was, met als dieptepunt de verwijzing naar hun Songfestival-conflict. Dit schoot bij Domien volledig in het verkeerde keelgat. “Je bent hier om mij te eren! Anders moet je die prijs niet uitreiken!” fulmineerde hij.

Een verraad?

Domien ziet zijn eerdere acties niet als verraad. Hij verdedigt zijn bezorgdheid als volkomen gerechtvaardigd, gezien de ernstige situatie rondom het coronavirus op dat moment. Hij is van mening dat Edsilia’s late kritiek ongepast is.

Wat Edsilia’s mening betreft over de scherpe woorden van Domien? Ze verkiest om zich niet te verlagen tot een moddergevecht, zo meldt Luuk Ikink in RTL Boulevard, in een bondige maar duidelijke reactie.

Bron: Mediacourant

*Quotes in het artikel kunnen geparafeerd zijn en zijn dus geen letterlijke uitspraken.

Laat een comment achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}