Het merendeel van de Nederlanders maakt regelmatig gebruik van een auto. Een team van mensen waar je minder over hoort, maar in een menigte aanwezig zijn, zijn de motorrijders. Mensen die op een motorfiets rijden, kunnen dit voor verschillende doeleinden doen. Zo kan een motor gebruikt worden als dagelijks vervoermiddel om bijvoorbeeld te functioneren, maar daarnaast ook voor mooie taferelen in eigen land. Precies waarvoor de motor zal worden gebruikt, speelt een belangrijke rol bij de keuze van de verzekeringspolis. Ga er daarom bij de aanschaf van een motorfiets van tevoren van uit waarvoor u deze wilt gebruiken en maak op basis van die details een weloverwogen keuze.

Op reis naar het buitenland

Als u een motorfiets koopt om de wereld rond te reizen, is het raadzaam om met dit recht rekening te houden bij het afsluiten van een verzekering. Zo zijn er verzekeringen waarbij diverse soorten schade in het buitenland onder de verzekering vallen. Wil je daarentegen gewoon af en toe een stukje rijden in Nederland, dan is een uitgebreide verzekering niet noodzakelijk. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een ​​basis WA-verzekering voor de motor af te sluiten. Hierdoor blijven de kosten laag en voldoet u aan de eisen om te mogen rijden. Het verzekeren van een motorfiets verwijst naar het doen van de ideale onderzoeksstudie en het in kaart brengen van uw aannames.

Bang voor vandalisme?

Als u in een gebied woont waar regelmatig vandalisme wordt toegepast, is het raadzaam om uw verzekeringspolis hier ook op te baseren. Zo voorkom je dat criminele schade onschatbare schade aanricht. Een verzekeringspolis die u in dergelijke situaties dekt, is de WA beperkt Casco. Naast de WA beperkt Casco kun je ook kiezen voor de volledige versie. U bent eveneens verzekerd voor schade veroorzaakt door een ongeval door uw eigen fout.

Zorg op tijd voor een motorverzekering!

Als je een fiets koopt, is het de bedoeling dat je al een verzekering hebt afgesloten voordat je op pad gaat. Als u hier niet in slaagt, kunt u een boete krijgen. Bovendien riskeer je dat je schade toebrengt aan het voertuig van een persoon / iemand en ook deze schade moet je met je eigen vermogen dekken. Bekijk daarom voordat u de fiets echt koopt de Motoport-verzekeringspolis voor de verschillende opties en neem de juiste verzekeringspolis. Zo weet u zeker dat u zonder problemen naar huis kunt rijden.

Laat een comment achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}