Een dame die het gemaakt heeft in een mannenwereld is Hélène Hendriks. Voor de sportliefhebbers onder ons is ze al lang geen onbekende meer, maar haar verhaal en doorzettingsvermogen zijn zo inspirerend dat ze het verdienen om nogmaals in de schijnwerpers te worden gezet. Dus, pak een kopje thee en ga er lekker voor zitten want vandaag behandelen we of Hélène Hendriks zwanger is!

Is Hélène Hendriks wel of niet zwanger?

Eens in de zoveel tijd komt er weer een gerucht naar boven dat Hélène Hendriks zwanger zou zijn. Tot nu toe bleken die geruchten elke keer niet te kloppen. Ook dit keer lijkt het vals alarm. Hélène Hendriks komt nog regelmatig op TV en als ze zwanger zou zijn dan zou dat inmiddels toch wel zichtbaar moeten zijn.

Voor nu gaan we er dan ook vanuit dat het geruchten zijn. Mocht dit veranderen dan hoor je het hier als eerste!

Over Hélène

Geboren en getogen in het gezellige Breda, begon Hélène haar avontuur op deze wereld samen met haar twee zussen, als onderdeel van een drieling. Van jongs af aan was sport een belangrijk deel van haar leven, iets wat ze met haar familie deelde. Voordat ze de schijnwerpers betrad als de getalenteerde presentatrice die we nu kennen, maakte ze furore op het hockeyveld. Ja, Hélène was niet alleen voorbestemd om te schitteren voor de camera, maar ook om uit te blinken in de topsport​.

Tot slot

Er zijn geen tekenen die erop wijzen dat onze favoriete voetbalactrice zwanger is. We denken dat Hélène op haar huidige leeftijd bewust ervoor kiest oom geen kinderen meer te willen. Wij begrijpen het maar al te goed. Ze lijkt momenteel haar leven goed op orde te hebben en ze kan doen wat ze wil!

Laat een comment achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}