Martine Beijer is een naam die misschien niet iedereen kent, maar zij is zeker een inspiratiebron voor velen onder ons. Geboren in 1986, heeft Martine zich opgewerkt tot een ware ambachtsvrouw, kunstenaar en binnenhuisarchitect, vooral bekend om haar vakmanschap in Rotterdam. Met twee decennia ervaring op zak, is zij een echte ambachtsvrouw met oog voor detail en een opvallende verschijning in een door mannen gedomineerde wereld​.

Is Martine Beijer wel of niet zwanger?

Wij willen het ook graag weten maar helaas, er is nog steeds geen duidelijkheid over het feit of Martine Beijer zwanger is. Er zijn ook geen bronnen binnen haar kring die dit bevestigen dus ondanks dat we het nieuws graag zouden willen bevestigen lijken deze niet te kloppen.

Maar…. wat niet is kan nog komen. Ze heeft nog genoeg tijd en het blijft een prachtige vrouw.

Waar kennen we Martine van?

Martine Beijer is een bijzondere vrouw. Ze maakt kunst en meubels en weet veel van binnenhuisinrichting. Martine is geboren in 1986 en woont in Rotterdam. Ze doet haar werk al twintig jaar en is erg goed in wat ze doet. Mensen kennen haar van het TV-programma “Eigen Huis & Tuin” op RTL4, waar ze dingen maakt en repareert​. Ze heeft ook haar eigen website.

Martine heeft haar eigen winkel, Aquarius Sanitair, in Sleeuwijk. Ze begon dit bedrijf omdat ze iets anders wilde dan het bedrijf van haar vader. Martine vindt het belangrijk dat meer vrouwen gaan werken met techniek. Ze geeft zelfs lezingen op scholen over hoe leuk techniek kan zijn​.

Wij zijn Team Martine Beijer!

Martine is een voorbeeld voor veel mensen. Ze laat zien dat je je dromen kunt volgen, ook als dat soms moeilijk is. Ze is creatief, werkt hard en helpt andere mensen. Dat is heel mooi. We kunnen veel van haar leren over het volgen van onze eigen weg en het doen wat we leuk vinden.

Bij een volgend artikel over Martine hopen we wel te kunnen bevestigen dat Martine Beijer zwanger is!

Laat een comment achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}