Nikki de Jager, die je misschien kent als NikkieTutorials, is een beroemde make-up artiest en YouTube-ster. Ze komt uit Nederland en heeft veel fans over de hele wereld. Nikki staat bekend om haar creatieve make-up tutorials en haar verhaal dat ze een transgender vrouw is, wat ze met iedereen deelde in een moedige video. Nu waren er deze week meerdere berichten te lezen over het feit dat Nikki de Jager zwanger zou zijn.

Wel of niet: is Nikki de Jager zwanger?

Nee, het is niet waar dat Nikki de Jager zwanger is of zou zijn. Nikki de Jager, bekend als NikkieTutorials, heeft publiekelijk gedeeld dat ze een transgender vrouw is. Omdat ze als man is geboren, heeft ze biologisch gezien niet de reproductieve organen die nodig zijn om zwanger te worden. Transgender vrouwen, ongeacht of ze hormoontherapie of operaties hebben ondergaan, behouden de biologische kenmerken van hun geboortegeslacht wat betreft voortplantingsorganen, tenzij ze specifieke medische ingrepen hebben ondergaan die andere mogelijkheden creëren zoals draagmoederschap of adoptie voor het stichten van een gezin.

NikkieTutorials

Nikki werd heel beroemd door een YouTube-video genaamd “The Power of Makeup”. In deze video liet ze zien hoe make-up je kan helpen om jezelf te uiten. Ze heeft ook samengewerkt met beroemdheden zoals Lady Gaga en Kim Kardashian en heeft zelfs haar eigen make-up merk opgezet, Nimya.

Nikki heeft ook op tv gewerkt en was bijvoorbeeld een van de presentatoren bij het Eurovisie Songfestival in 2021.

Conclusie

Hoewel het niet klopt dat Nikki de Jager zwanger is, kan ze natuurlijk wel op andere wijzen kinderen krijgen. Los daarvan verheugen we ons op wat ze ons de komende jaren zal laten zien op het gebied van presenteren en make up tutorials. NikkiTutorials is meer dan alleen een make-up artiest. Ze gebruikt haar bekendheid om belangrijke thema’s, zoals acceptatie en zelfliefde, aan te kaarten. Haar verhaal inspireert veel mensen, zowel in de make-up wereld als daarbuiten. Nikki blijft een voorbeeld voor velen door haar talent, moed en de positieve boodschappen die ze verspreidt.

Andere BN’ers met een mogelijke baby op komst:

Laat een comment achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}